Huwelijk

Unieke juwelen voor een schitterend huwelijk

 

Proficiat! Jullie gaan trouwen!

Zijn jullie op zoek naar mooie, originele trouwringen? Waarom kiezen jullie niet voor écht unieke trouwringen, handgemaakt door Nico Taeymans, één van Antwerpens meest bekende juwelenontwerpers? Wij zitten graag met jullie samen om al jullie wensen te bespreken. Willen jullie een set trouwringen? Of liever een trouwring met een specifiek ontwerp voor man of vrouw? Willen jullie een gouden trouwring of een zilveren? Met of zonder diamant? Willen jullie de afdruk van elkaars levenslijn?

Alles is mogelijk! Alles is bespreekbaar!

Trouwringen

Al jaren werkt Nico Taeymans met edelmetaal en edelstenen. Met de grootste vakkundigheid worden zilver en goud gesmeed tot unieke, handgemaakte juwelen in ons atelier in Antwerpen. Tal van tevreden koppels dragen onze zilveren en gouden trouwringen.

Meer over trouwringen >>

Trouwjuwelen

Eindelijk is het bijna zover. Jullie grote dag is in aantocht.

Ga je voor en prachtige halsketting, of voor een mooie gesmede armband, fijne of juiste opvallende oorbellen? Manchetknopen of een dasspeld? Met aangepaste trouwjuwelen schitteren jullie nog meer.

Meer over trouwjuwelen >>

Second Skin

In het project Second Skin maken wij o.a. trouwringen en trouwenjuwelen waarin de levenslijn, vingerafdruk of huidstructuur van uw partner verwerkt is. Er bestaat geen intiemere en persoonlijkere trouwring!

Neem eens een kijkje op onze Second Skin pagina voor meer informatie.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group