Rouwjuwelen

Een blijvend aandenken aan een dierbare

Afscheid nemen is zwaar. Jammer genoeg krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Met de rouwjuwelen van Nico blijft de herinnering aan uw dierbaren steeds tastbaar.

De leegte die na een overlijden over blijft kan niet opgevuld worden. Een kleine, tastbare herinnering kan je een beetje troost bieden. Nico Taeymans ontwerpt samen met jou unieke rouwjuwelen, waarmee je het dierbare dicht bij je houdt.

Een hangertje met as, een haarlok, een ring met een vingerafdruk. Ook een oud juweel van je geliefde kan herwerkt worden tot een tijdloze herinnering. Onze rouwjuwelen worden in samenspraak en in alle discretie ontworpen en bovendien volledig met de hand gemaakt waardoor u steeds een unieke en bovenal persoonlijke herinnering heeft. Nico heeft niet alleen de gave om mooie juwelen te maken, maar ook om te luisteren naar jouw verhaal en dit om te zetten naar een persoonlijk rouwjuweel.

 

Asjuwelen

Asjuwelen zijn op maat gemaakte sieraden waar je een beetje as van een dierbare overledene in kan bewaren. Tijdens deze moeilijke periode willen we je zo goed mogelijk opvangen. De mogelijkheden voor rouwjuwelen bespreken we dan ook in alle sereniteit. We ontwerpen met jou een persoonlijk asjuweel en bespreken welk juweel je wenst. Kies je voor een ashanger, een asring of een ander juweel? Nico zorgt samen met jou voor een uniek en persoonlijk asjuweel.

Wanneer je beslist om de as van je dierbare in een juweel bij je te dragen, dan behandelen we dit zeer discreet en uiterst persoonlijk. Je kan een afspraak maken op dinsdag, dan hebben we geen andere bezoekers in de winkel van Antwerpen. Of indien je wenst, in Brugge zaterdag ochtend voor 10 uur. Een asjuweel is iets delicaats en dit behandelen wij ook zo.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group