Rouwjuwelen

Een blijvend aandenken aan een dierbare

De leegte die na een overlijden over blijft kan niet opgevuld worden. Een kleine, tastbare herinnering kan je een beetje troost bieden. Nico Taeymans ontwerpt samen met jou unieke rouwjuwelen, waarmee je de dierbare dicht bij je houdt.
Een hangertje met as, een haarlok, een ring met een vingerafdruk. Ook een oud juweel van je geliefde kan herwerkt worden tot een tijdloze herinnering. Onze rouwjuwelen worden in samenspraak en in alle discretie ontworpen en bovendien volledig met de hand gemaakt waardoor u steeds een unieke en bovenal persoonlijke herinnering heeft. Nico heeft niet alleen de gave om mooie juwelen te maken, maar ook om te luisteren naar jouw verhaal en dit om te zetten naar een persoonlijk rouwjuweel.

Vingerafdruk juweel

Een vingerafdruk is uniek. Een rouwjuweel met vingerafdruk is een zeer persoonlijk juweel als herinnering aan een dierbare. Je draagt met het vingerafdruk juweel de herinnering altijd dichtbij je. Voor een juweel met vingerafdruk is wel enige planning vereist. Wanneer uw dierbare langzaam uitdooft, neemt u de vingerafdruk het best voor het overlijden zelf. Na het overlijden zal u de begrafenisondernemer moeten vragen om de vingerafdruk zo snel mogelijk te nemen. We vragen vriendelijk om een aantal vingerafdrukken zodat onze graveur de beste kan nemen om de eigenlijke vingerafdruk gravure te maken. Wij zorgen voor een prachtige gravure van de vingerafdruk met de hand gestoken, zodat slijtage er zo min mogelijk vat op heeft en u de herinnering lang bij u kan dragen.

Asjuwelen

Asjuwelen zijn op maat gemaakte sieraden waar je een beetje as van een dierbare overledene in kan bewaren. Tijdens de moeilijke periode van rouw willen we je zo goed mogelijk ontvangen. De mogelijkheden voor rouwjuwelen bespreken we dan ook in alle sereniteit. We ontwerpen met jou een persoonlijk asjuweel en bespreken welk juweel je wenst. Kies je voor een ashanger, een asring of een ander juweel? Nico zorgt samen met jou voor een uniek en persoonlijk asjuweel.

Wanneer je beslist om de as van je dierbare in een juweel bij je te dragen, dan behandelen we dit zeer discreet en uiterst persoonlijk. Je kan een afspraak maken op dinsdag, dan hebben we geen andere bezoekers in de winkel van Antwerpen. Of indien je wenst, in Brugge zaterdag ochtend voor 10 uur. Een asjuweel is iets delicaats en dit behandelen wij ook zo.

Rouwjuwelen van je liefste huisdier

Het verlies van je huisdier kan een zeer trieste leegte achterlaten. Het is alsof je een kameraad verliest. Misschien wil je die leegte opvullen met een klein juweeltje?
Een hangertje met as, een paar haartjes, een ring met een kleine pootafdruk. Droeg je huisdier een medaillon? Dan kunnen we dit ook met jou in het juweel verwerken. Onze rouwjuwelen worden in samenspraak en in alle discretie ontworpen en bovendien volledig met de hand gemaakt waardoor u steeds een unieke en bovenal persoonlijke herinnering heeft. Nico heeft niet alleen de gave om mooie juwelen te maken, maar ook om te luisteren naar jouw verhaal en dit om te zetten naar een persoonlijk rouwjuweel.

Asjuwelen

Asjuwelen zijn op maat gemaakte sieraden waar je een beetje as van je huisdier in kan bewaren. De mogelijkheden voor rouwjuwelen van huisdieren bespreken we in alle sereniteit. We ontwerpen met jou een persoonlijk asjuweel en bespreken welk juweel je wenst. Kies je voor een ashanger, een asring of een ander juweel? Nico zorgt samen met jou voor een uniek en persoonlijk asjuweel.
Wanneer je beslist om de as van je huisdier in een juweel bij je te dragen, dan behandelen we dit zeer discreet en uiterst persoonlijk. . Een asjuweel is delicaat en dit behandelen wij ook zo. Je kan een afspraak maken buiten de openingstijden dan hebben we geen andere bezoekers in de winkel van Antwerpen of Brugge.

Juwelen met de pootafdruk

Vraag aan de dierenarts om een afdruk van het pootje van uw huisdier of neem er zelf in het geval je lieve huisdier langzaam uitdooft. Deze afdruk wordt verkleind en kan dan in eender welk juweel gegraveerd worden.
Wij zorgen voor een prachtige gravure van de pootafdruk met de hand gestoken, zodat slijtage er zo min mogelijk vat op heeft en u de herinnering lang bij u kan dragen.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group