Mannenjuwelen

Maak een persoonlijk statement

Welke juwelen willen mannen dragen? Een stoere zilveren of gouden herenring maakt een bepaalde look helemaal af. Je kan een statement maken met een zegelring, een duimring, pinkring of een op maat gemaakte persoonlijke ring. Een gouden of een zilveren mannenring. Ook gouden of zilveren armbanden en hangers met een prachtig solide ketting kunnen jouw look af maken. Met de unieke mannenjuwelen van Nico Taeymans maak je altijd een persoonlijk statement.

Wij benadrukken dat onze juwelen voor iedereen zijn. Voor elk van jullie kunnen wij een prachtig juweel maken.

Unieke gouden en zilveren mannenringen

Bij een gouden of zilveren mannenring denken we al snel aan een verlovingsring of trouwring. Maar mannen dragen ringen ook om andere redenen. Een zilveren of gouden ring voor heren als statussymbool of als statement (denk aan een zegelring). Een ring in goud of zilver om jouw stijl te benadrukken, zoals een duimring of pinkring. Nog een mogelijkheid is een handgemaakte heren ring als aandenken aan een mooie herinnering, zoals een asring. Een zilveren of gouden ring geeft een elke man extra klasse en uitstraling.

In ons assortiment vind je prachtige handgemaakte zilveren of gouden ringen voor heren.

Op zoek naar een unieke gouden of zilveren mannenring? Bij Nico Taeymans maken we jouw gouden of zilveren ring op maat. Kom langs in onze winkel in Antwerpen of Brugge. Samen maken we een prachtige zilveren of gouden herenring die aan al je wensen voldoet.

Zilveren of gouden armband voor heren

Een zilveren of gouden armband voor heren maakt je look compleet. Een armband van zilver, goud of zelfs een lederen armband, kan op maat gemaakt worden. Elke zilveren en gouden herenarmband wordt met de hand gemaakt in eigen atelier met oog voor vakmanschap en gevoel voor stijl. Maak een statement met een gouden of zilveren armband voor heren van Nico Taeymans.

Liever een gouden of zilveren herenarmband op maat? Spring binnen in één van onze winkels. Samen maken we een unieke armband, volledig op maat, speciaal voor jou.

Handgemaakte gouden en zilveren hangers voor heren

Op zoek naar een mooie gouden of zilveren hanger voor heren? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Nico ontwerpt prachtige handgemaakte hangers in zilver en goud. U kan zelfs kiezen voor een unieke gepersonaliseerde hanger. Een hanger is een persoonlijk juweel dat vaak een emotionele waarde heeft. Nico zorgt ervoor dat uw hanger perfect bij uw persoonlijkheid past.

Juwelen worden door iedereen gedragen. Nico Taeymans ontwerpt unieke zilveren en gouden ringen, armbanden en hangers voor iedereen, heren en dames. Met zijn jarenlange ervaring creëert hij juwelen die een verhaal vertellen. Onze juwelen voor mannen worden met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Nico ontwerpt een prachtig juweel op maat, ook voor jou.

Wij benadrukken hier nogmaals dat onze juwelen voor iedereen zijn. Voor elk van jullie kunnen wij een prachtig juweel maken speciaal, ook voor jou.

Ontdek ze in onze webshop

 

 

Persoonlijke noot van ons team: we zochten een andere benaming voor mannenring omdat we graag genderneutraal wensen te werken. Helaas SEO gewijs was dat niet mogelijk. Blijkbaar zoeken mensen op mannenring en niet op zwaardere ring of stoere ring.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group