Trouwjuwelen

Unieke juwelen voor een schitterend huwelijk

Met trouwjuwelen uit de collectie van Nico Taeymans wordt jullie dag pas echt speciaal. Ontdek onze collectie bruidsjuwelen online of in één van onze winkels.

Aangepaste trouwjuwelen maken van jullie huwelijksdag een écht speciale belevenis. In onze online shop vinden jullie een zeer ruim aanbod exclusieve, handgemaakte trouw- en bruidsjuwelen. Als jullie onze juwelen liever van dichterbij bekijken, verwelkomen we jullie met veel plezier in één van onze winkels in Antwerpen of Brugge. Al onze trouwjuwelen zijn met de grootste deskundigheid en passie vervaardigd.

Bruidsjuwelen

Met de juwelen van Nico Taeymans staat de bruid in de spotlight. In onze collectie bruidsjuwelen vindt elke bruid de meest geschikte juwelen om haar outfit te complementeren. Een prachtige halsketting, armbandjes en oorbellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Trouwjuwelen voor de bruidegom/toekomstige man

De bruidegom is bij ons eveneens aan het juiste adres. Handgemaakte manchetknopen of een exclusieve dasspeld. Met de trouwjuwelen van Nico Taeymans wordt ook de man in de kijker gezet.

Trouwjuwelen op maat

Hebben jullie een specifieke wens? In samenspraak met Nico bepalen jullie het materiaal en de stijl die het best aan jullie verwachtingen voldoet.

Wil je onze collectie trouwjuwelen ontdekken? Spring even binnen in één van onze winkels in Antwerpen of Brugge of stuur een mailtje.

Ons aanbod trouw- en bruidsjuwelen is momenteel nog niet beschikbaar op de webshop. We helpen u graag verder in één van onze winkels.

Hier kan u alvast een kijkje nemen naar een deel van ons assortiment juwelen op de webshop.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group