Recht van herroeping - Toepasbaar op aankopen via onze webshop

Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop kan u deze terugsturen binnen de 14 dagen na levering. Als bewijs moet u de postzegel of de ophaaldatum van de bestelfirma doorgeven. Voordat u uw bestelling terugstuurt moet u een bevestiging en een modelformulier ontvangen van Nicodemus Bvba, via e-mail: winkel@nicotaeymans.be. Gelieve duidelijk door te geven waarom u uw artikels terugstuurt. Retours worden niet geaccepteerd voor artikelen met gepersonaliseerde gravures en op maat gemaakte artikelen.

Nadat uw retour nagekeken is zullen we het besteedde bedrag terugbetalen door u een cadeaubon of contant geld op te sturen.

Informatie omtrent het herroepingsrecht:

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst te herroepen zonder opgave van reden en zonder kosten. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (te bekomen via winkel@nicotaeymans.be), maar u bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Uitzondering op het herroepingsrecht: U heeft geen recht om de overeenkomst te herroepen als uw bestelling bestaat uit artikelen met gepersonaliseerde gravures en op maat gemaakte artikelen die verkeerd besteld zijn.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group