Algemene voorwaarden

 

 1. Verkoper: Nicodemus BVBA is geregistreerd in 2000 Antwerpen, Steenhouwersvest 17 , Belgium en is geregistreerd in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer BE0827.402.575 - RPR Antwerpen (Rechtbank van koophandel Antwerpen- afdeling Antwerpen), NACEBEL-codes 4791003 en 32123 - Email adres winkel@nicotaeymans.be
 2. Contract: Als uw bestelling geplaatst is zal u een e-mail ontvangen met een bestellingsnummer. Deze e-mail is een observatie en niet gelijk aan een bevestiging van uw bestelling. Een akkoord voor de aankoop van goederen wordt pas gemaakt als uw betaling bevestigd is en het geld op onze rekening staat.
 3. Garantie: Elk product op de webshop is geproduceerd onder het Nico Taeymans label, dat heel strenge eisen stelt voor de kwaliteit van de juwelen.
  Hierdoor is de garantie beperkt tot fouten in materialen en/of  productie, zoals voorzien in de wet. De wettelijke garantie bedraagt 2 jaar.
 4. AMB label: Wij respecteren de richtlijnen die AWDC opstelt en dragen met trots het Antwerp's Most Brilliant label. Meer informatie over Antwerp's Most Brilliant vindt u hier: https://www.awdc.be/en/antwerps-most-brilliant-label
 5. Recht op Herroeping: Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop kan u deze terugsturen binnen de 14 dagen na levering. Als bewijs moet u de postzegel of de ophaaldatum van de bestelfirma doorgeven.
  Voordat u uw bestelling terugstuurt moet u een bevestiging en een modelformulier ontvangen van Nicodemus Bvba, via e-mail: winkel@nicotaeymans.be
  Gelieve duidelijk door te geven waarom u uw artikels terugstuurt. Retours worden niet geaccepteerd voor artikelen met gepersonaliseerde gravures en op maat gemaakte artikelen.
  Nadat uw retour nagekeken is zullen we het besteedde bedrag terugbetalen op de manier waarop u betaald heeft.
 6. Leveringstermijn: De meeste artikelen kunnen geleverd worden binnen de 6 weken. Uw bestelling wordt verwerkt vanaf we uw betaling ontvangen hebben. We sturen u een e-mail als uw bestelling verzonden kan worden. Vertraging in verzending is geen geaccepteerde reden om uw bestelling te annuleren.
 7. Betalingen en prijzen: We aanvaarden enkel directe betalingen met Paypal, een heel veilige manier om te betalen op het internet. Al onze prijzen worden weergeven in Euro, 21% V.A.T. inclusief. Elk artikel wordt geleverd in Nico Taeymans verpakking zonder extra kost.
  De leveringskost wordt toegevoegd aan uw rekening. De leveringskosten voor andere bestemmingen zullen bevestigd worden bij uw bestelling met uw bestellingsnummer.
 8. Intellectueel eigendom: Alle ontwerpen op de Nicodemus/Nico Taeymans website zijn eigendom van Nico Taeymans en mogen niet gekopieerd, gereproduceerd, aangepast of doorverkocht worden.
 9. Andere: Het is mogelijk dat het juweel dat u bestelde licht afwijkt van de foto op de webshop. Dit verschil wordt niet geaccepteerd als reden voor retour, omdat al onze juwelen handgemaakt zijn en dus nooit een exacte kopie kunnen zijn van de foto op de webshop.
 10. Cadeaubonnen: U kan cadeaubonnen online kopen, die u vervolgens verstuurd worden met Bpost België. De cadeaubonnen zijn een jaar geldig na aankoop. Een leveringskost zal worden aangerekend.
 11. Certificaat van echtheid: Op vraag kunnen we u een echtheidscertificaat van uw juweel bezorgen.
 12. Online Dispute Resolution: De EU heft een Online Resolution System gecreëerd. Als er iets fout gaat maken we dit graag rechtstreeks goed bij u. Mocht u daarna toch een klacht hebben tegen ons, kan u de volgende links volgen:

 


Nico Taeymans garandeert een service na uw aankoop. We horen uw klachten graag en zullen ons uiterste best doen om uw Nico Taeymans juweel aan te passen of te repareren.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group