Trouwringen

Een symbool van jullie liefde

Beleef jullie trouwringen bij Nico Taeymans. Bekijk onze unieke collectie handgemaakte en exclusieve trouwringen in zilver, goud of witgoud online of kom langs in onze winkels te Antwerpen en Brugge.

Maak van jullie trouwringen, samen met Nico, een persoonlijk symbool van jullie liefde. Jullie liefde is uniek en voor altijd. Daarom kiezen jullie voor originele trouwringen met een tijdloos design.

Maak een afspraak in onze winkels in Antwerpen of Brugge. Wij maken tijd en luisteren graag naar jullie ideeën. Samen zoeken we naar de juiste trouwringen qua ontwerp, materiaal en de afwerking, met of zonder diamant of edelsteen. We geven jullie graag onze ervaring en ongeremde passie voor materialen mee voor originele trouwringen die net zo uniek zijn als jullie allebei.

Gouden trouwringen

Goud is ‘voor altijd’. Gouden trouwringen benadrukken jullie intentie om samen een leven in liefde aan te gaan. Goud, rosé-, geelgoud of witgoud, maakt jullie trouwringen waardevol en uniek jullie leven lang. Goud overleeft de tijd, blijft mooi en waardevol.

Trouwringen met diamant of met edelsteen geven jullie nog dat ietsje meer sparkle. Wat denken jullie van een witgouden trouwring met een ruwe diamant? Of een rosé gouden trouwring met een aquamarijn? Wij schenken graag al onze aandacht en tijd om het kiezen van jullie gouden trouwringen tot een speciale beleving te maken.

Hebben jullie een speciale wens? Maak een afspraak om samen de trouwringen te ontwerpen die perfect bij jou en jouw partner passen. Hadden jullie graag online prijzen van jullie ideale trouwringen gekregen voordat jullie ons een bezoekje brengen? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

Zilveren trouwringen

Zilver, het teken van het goede. Zilveren trouwringen benadrukken jullie intentie om samen een leven in liefde aan te gaan. Zilveren trouwringen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een trouwring in zilver is dan ook eigentijds en stijlvol. Geef jullie zilveren trouwringen dat ietsje extra sparkel met een diamant of edelsteen. Zilveren trouwringen met een ruwe diamant zijn gewoonweg prachtig.

Om het kiezen van jullie zilveren trouwringen tot een speciale belevenis te maken, schenken we jullie graag al onze aandacht en tijd. Hebben jullie een speciale wens? Maak een afspraak om samen de trouwringen, die jullie écht voor ogen hebben, te ontwerpen. Hadden jullie graag online prijzen van jullie ideale trouwringen gekregen voordat jullie ons een bezoekje brengen? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

Trouwringen kopen

Hadden jullie graag een idee van de prijzen van onze trouwringen online? Contacteer ons via ons contact formulier of kom eens langs in één van onze winkels in Antwerpen of Brugge. Wij beantwoorden heel graag al jullie vragen over het kopen van jullie trouwringen. Tot gauw!

Ons aanbod trouwringen is momenteel nog niet beschikbaar op de webshop. We helpen je graag verder in één van onze winkels.

 

Hier kan je alvast een kijkje nemen naar een deel van ons assortiment ringen.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group