Trouwringen

Een symbool van jullie liefde

Beleef jullie trouwringen bij Nico Taeymans. Bekijk onze unieke collectie handgemaakte en exclusieve trouwringen in zilver, goud en wit of rosé goud online of kom langs in onze winkels te Antwerpen en Brugge. Maak van jullie trouwringen, samen met Nico, een persoonlijk symbool van jullie liefde.

Jullie liefde is uniek en voor altijd. Daarom kiezen jullie voor originele trouwringen met een tijdloos design.

Breng een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge. Samen bepalen we het uitzicht, het materiaal en de afwerking van jullie trouwringen. Jarenlange ervaring en ongeremde passie voor materialen zijn de garantie voor originele trouwringen die net zo uniek zijn als jullie liefde.

Gouden trouwringen

Goud, een teken van eeuwigheid. Gouden trouwringen benadrukken jullie eeuwige liefde en trouw. Goud, of het nu in geel, wit of rosé goud is, maakt jullie trouwringen waardevol en uniek voor jullie ganse leven. Wij schenken graag al onze aandacht en tijd om het kiezen van jullie gouden trouwringen tot een speciale beleving te maken. Hebben jullie een speciale wens? Vraag aan Nico om samen met jullie de trouwringen te ontwerpen die perfect bij jou en jouw partner passen.

Zilveren trouwringen

Zilver, het teken van het goede. Zilveren trouwringen benadrukken jullie intentie om samen een leven in liefde aan te gaan. Zilveren trouwringen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een trouwring in zilver is dan ook eigentijds en stijlvol.

Om het kiezen van jullie zilveren trouwringen tot een speciale belevenis te maken, schenken we jullie graag al onze aandacht en tijd. Hebben jullie een speciale wens? Samen met Nico ontwerpen jullie de trouwringen die jullie écht voor ogen hebben.

Trouwringen kopen

Als jullie een voorbeeld collectie van onze trouwringen willen bekijken, brengen jullie een bezoekje aan onze online shop of aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge.

Om de trouwringen te kopen die het best bij jullie passen, staan we jullie bij in woord en daad. Onze klanten prijzen ons om onze uitgebreide vakkennis en advies op maat.

Ons aanbod trouwringen is momenteel nog niet beschikbaar op de webshop. We helpen u graag verder in één van onze winkels.

 

Hier kan u alvast een kijkje nemen naar een deel van ons assortiment ringen.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group