Unieke trouwringen laten maken voor jullie huwelijk?

Unieke trouwringen laten maken voor jullie huwelijk?

Gepubliceerd op 20 maart 2024

Unieke trouwringen laten maken voor jullie huwelijk

Jullie grote dag komt eraan. Jullie gaan trouwen en zoeken unieke, handgemaakte trouwringen om jullie belofte te bekrachtigen. Een trouwring in goud of zilver, met of zonder edelsteen, een ring die helemaal ‘jullie’ is. Daar helpen wij bij Nico Taeymans jullie graag bij. Maak nu een afspraak in een van onze winkels in Antwerpen of Brugge, dan bespreken we samen welke trouwringen het beste bij jullie passen.

De eeuwenlange traditie van trouwringen

Wist je dat trouwringen een eeuwenlange geschiedenis hebben? De oude Egyptenaren gebruikten al ringen bij de huwelijksceremonie als symbool voor de eeuwigheid. Zij geloofden dat trouwringen gedragen aan de vierde vinger van de linkerhand direct verbonden waren met het hart. Wij daarentegen zijn ervan overtuigd dat een trouwring, die je gewoonlijk heel je leven draagt, gedragen moet worden aan de hand waar jij je comfortabel bij voelt. Ondertussen zijn trouwringen een wijdverspreid symbool voor de eeuwigheid van de liefde. Elke cultuur heeft er zijn eigen stempel op gedrukt, en dat maakt deze traditie net zo mooi.

Een trouwring op maat

Onze handgemaakte trouwringen doen jullie stralen. Samen zoeken we naar het juiste ontwerp, materiaal en de juiste afwerking zodat jullie ringen een perfecte afspiegeling zijn van jullie liefdesverhaal. Wil je graag een matching set of toch liever twee ringen met verschillende ontwerpen? Samen vinden we wat het beste bij jullie past. Willen jullie je trouwringen graag verder personaliseren? Dat kan! Met een gravure in de band of ons Second Skin project worden jullie trouwringen nét dat tikkeltje unieker en intiemer.

Het materiaal zegt veel

Wist je dat niet alleen edelstenen een betekenis hebben, maar ook het materiaal waaruit de ring gesmeed wordt? Traditioneel worden trouwringen uit goud gemaakt.  Goud symboliseert de eeuwigheid omdat het zo duurzaam is. Jouw unieke gouden trouwring  is voor het leven. De ring blijft mooi en waardevol. Wil je liever een zilveren trouwring? Dat kan ook. Zilver staat symbool voor het goede, voor trouw en verbondenheid. Zilveren trouwringen zijn de laatste jaren populair geworden. En dat is ook niet verrassend. Zilver is een tijdloos en stijlvol materiaal. Het kan zowel een klassieke als moderne uitstraling hebben. Een trouwring in zilver kan ook voor jullie speciaal ontworpen en gemaakt worden.

Trouwringen met of zonder edelsteen

Trouwringen met diamant of met edelsteen geven jullie nog dat ietsje meer sparkle. Wat denk je van een ring met elkaars geboortesteen? Volgens legenden zou het dragen van de geboortesteen van je geliefde geluk brengen. Een andere edelsteen kan natuurlijk ook! Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog. Kom zeker eens een keertje langs in onze winkels in Antwerpen of Brugge, dan overlopen we samen alle opties.

Wat doen wij

Wij begeleiden jullie door al deze mogelijkheden. We smeden de ring die bij jullie liefdesverhaal past. Samen bespreken we alle varianten tot in het kleinste detail. Aan het einde van onze afspraak gaan jullie met een grote glimlach en de perfecte trouwringen naar huis. Ringen die een symbool staan voor jullie toekomst samen. Wij wensen jullie dan ook alle succes toe.

Klaar? maak een afspraak in onze winkel van Antwerpen of Brugge en neem ondertussen ook al eens een kijkje op onze website.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group