Verlovingsring

Een symbool van verbintenis

Het moment waarop je jouw geliefde vraagt om met je te trouwen en het antwoord is "ja". Dat innige moment bevestig je met een prachtige, unieke verlovingsring.

De verlovingsring: het begin van jullie verhaal samen. ‘De’ ring voor die unieke partner, waar jij je hele leven mee wenst verder te gaan. Omdat het niet altijd evident is om een verlovingsring te vinden die even uniek is als je partner, begeleiden we je graag.

Wil je de verlovingsring echt beleven? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge. We tonen je graag onze unieke verlovingsringen in zilver, witgoud of goud, exclusief gemaakt in ons atelier in Antwerpen. Of laat ons samen met jou de ring van je partners dromen ontwerpen.

Een belofte voor een schitterende toekomst met een unieke verlovingsring in goud, zilver of witgoud met diamant of edelsteen.

Diamant is een klassieker voor een verlovingsring. De glans van een geslepen diamant is ongeëvenaard en doet je geliefde schitteren. Wanneer je een verlovingsring met geslepen diamant dan toch dat tikje te klassiek vindt, dan zorgen wij graag voor andere slijpsels van diamanten of ruwe diamanten. Zo blijft de traditie in ere maar geef je de verlovingsring een persoonlijke touch.

En waarom geen saffier? Of aquamarijn? Ruw of geslepen? Op een typische Nico Taeymans ring, met of zonder kleine diamantjes gezet?
Dat wordt zeker een unieke verlovingsring. Kies de geboortesteen van je geliefde of een steen met lievelingskleur.
Welke kleur goud past het beste bij jouw geliefde? Hoe ga je de verlovingsring kiezen die het beste bij die persoon past? Kies je geel of rosé goud met een gekleurde edelsteen? Of een witgouden verlovingsring met een schitterende diamant? Goud wordt al eeuwen gekozen voor blijvende verbintenissen. Goud overleeft de tijd, blijft mooi en waardevol.
Wij maken de meeste van onze witgouden ringen in de natuurlijke witgouden kleur. Waarom? Omdat de steen zelf dan meer leeft en schittering krijgt dan de ring zelf. Wanneer je blinkend witte witgouden verlovingsringen ziet dan zijn deze bekleed met een laagje rodium.

Bij een verlovingsring van Nico Taeymans gaat het om de drager, een hand, een persoon laten stralen. Laat je geliefde stralen met een unieke, door jou gekozen, verlovingsring. Wil je samen met Nico de verlovingsring ontwerpen die perfect bij jouw partner past? Tijdens een inleidend gesprek bepalen we samen de mogelijkheden. Er is steeds een diamant of edelsteen met eigen karakter die binnen jouw budget valt. Waarom zou je niet kiezen voor een verlovingsring met ruwe ongeslepen diamant of edelsteen? Nico maakt een persoonlijke en unieke verlovingsring in goud, witgoud of zilver die voor jouw beurs haalbaar is.
.

Een verlovingsring kopen? Breng een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge.

Als je een unieke verlovingsring wilt kopen, ben je bij ons steeds aan het juiste adres. In onze online shop vind je alvast enkele exclusieve, handgemaakte voorbeelden. Wil je de verlovingsring echt beleven? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group