Verlovingsring

Een symbool van verbintenis

Het moment waarop je jouw geliefde vraagt om met je te trouwen en het antwoord is "ja". Dat innige moment bevestig je met een prachtige, unieke verlovingsring.

De verlovingsring: het begin van jullie verhaal samen. ‘De’ ring voor die unieke partner, waar jij je hele leven mee wenst verder te gaan. Omdat het niet altijd evident is om een verlovingsring te vinden die even uniek is als je partner, begeleiden we je graag.

Wil je de verlovingsring echt beleven? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge. We kunnen je ten allen tijde een prachtige collectie verlovingsringen tonen, zowel in zilver als goud, exclusief gemaakt in ons atelier in Antwerpen. Of samen met jou de ring van je partners dromen ontwerpen.

Een belofte voor een schitterende toekomst bevestigd met een unieke, gouden verlovingsring met diamant

Diamant is mooi. De glans van een geslepen diamant is ongeëvenaard. Bij een verlovingsring van Nico Taeymans gaat het om de drager. Een hand, een persoon laten stralen. Laat je geliefde stralen met een unieke, door jouw zelf uitgekozen, verlovingsring. Wil je samen met Nico de verlovingsring ontwerpen die perfect bij jouw partner past? Tijdens een inleidend gesprek bepalen we samen de mogelijkheden. Er is steeds een diamant die met zijn eigen karakter en eigenheid binnen jouw budget valt. Waarom zou je niet kiezen voor een verlovingsring met ruwe ongeslepen diamant? Nico maakt een volwaardige diamanten verlovingsring in goud of zilver die voor jouw beurs haalbaar is.

Een verlovingsring kopen? Breng een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge.

Als je een unieke verlovingsring wilt kopen, ben je bij ons steeds aan het juiste adres. In onze online shop vind je alvast enkele exclusieve, handgemaakte voorbeelden. Wil je de verlovingsring echt beleven? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group