Kies de perfecte verlovingsring met deze handige tips!

4 handige tips

Het is beslist: je gaat de liefde van je leven ten huwelijk vragen! Met onze handige tips kies je steeds de verlovingsring die het best aansluit bij de persoonlijkheid van je geliefde.

1. Gebruik voorbeelden

Zorg dat je zo goed mogelijk voorbereid ons atelier binnen stapt. Welke ringen vind je mooi? Welke ring vind jouw partner mooi? Welk materiaal of welke steen geniet je voorkeur? Alle info die je ons kan geven, helpt ons om de verlovingsring te ontwerpen die het meest bij de persoonlijkheid van jouw geliefde aansluit. Maak bijvoorbeeld een moodboard op Pinterest of verzamel foto's van ringen die je mooi vindt.

 

2. Diamonds are a girl's best friend

Het is niet voor niets een alom bekend spreekwoord. Weinig ringen hebben dezelfde uitstraling als een verlovingsring met diamant. Toch hoef je voor een diamanten verlovingsring niet altijd extreem duur te zijn. Er is al een diamant voor elk budget. En waarom zou je niet gaan voor een ruwe, ongeslepen diamant?

3. Zilver of goud?

Welke verlovingsring je ook geeft, je kan er zeker van zijn dat jouw geliefde de ring elke dag zal willen dragen. Denk daarom ook goed na over het materiaal waaruit de ring is gemaakt. Met de professionele input van Nico wordt het al snel duidelijk of je best voor een verlovingsring in zilver of goud (geelgoud, rosé goud of witgoud) kiest.

 

4. De juiste ringmaat

Als je een ring van je partner meebrengt wanneer we de mogelijkheden voor de verlovingsring bespreken, ben je er meteen zeker van dat de ring als gegoten om de vinger van je geliefde zit.

Wil je meer informatie over de verschillende ringmaten? Bekijk dan zeker even deze handige pdf

 

Wil je meer informatie? Voor persoonlijk advies ben je altijd welkom in één van onze winkels in Antwerpen of Brugge!

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group