verlovingsring Nico Taeymans

VERLOVINGSRING Symbool van verbintenis

Het moment waarop je jouw geliefde vraagt om met je te trouwen en het antwoord is ‘ja’. Dat innige moment bevestig je met een prachtige verlovingsring. Een belofte voor een schitterende toekomst bevestigd met een unieke gouden verlovingsring met diamant. Bekijk onze mooie collectie handgemaakte en exclusieve verlovingsringen in zilver, goud en wit of rood goud, online of kom langs in onze winkels te Antwerpen en Brugge.

De verlovingsring: het begin van jullie verhaal samen. ‘De’ ring voor die unieke partner, waar jij je hele leven mee wenst verder te gaan. De moeilijke keuze om juist die originele en passende ring te vinden, wordt door ons graag begeleid met aandacht en tijd. Op deze pagina’s geven we je al een idee van exclusieve verlovingsringen en in onze winkels te Antwerpen en Brugge kunnen we je een prachtige collectie verlovingsringen tonen zowel in zilver als in goud, exclusief gemaakt in ons eigen atelier in Antwerpen.

Verlovingsring met diamant

Diamant is mooi. De glans van een geslepen diamant is ongeëvenaard. Bij een verlovingsring van Nico Taeymans gaat het om de drager. Een hand, een persoon laten stralen. Laat je geliefde stralen met jouw zelf uitgekozen verlovingsring of vraag aan Nico om met jou samen de verlovingsring te ontwerpen die perfect bij jouw partner past. Er is steeds een diamant die met zijn eigen karakter en eigenheid binnen jouw budget valt. Nico maakt een volwaardige diamanten verlovingsring in goud of zilver die voor jouw beurs haalbaar is.

Collectie

Op deze pagina’s zie je een groot aantal voorbeelden van verlovingsringen die we gemaakt hebben, in ons eigen atelier. Kom vrijblijvend ons aanbod verlovingsringen bekijken in onze winkels in Antwerpen en Brugge of hier online.

verlovingsringen Nico TaeymansVerlovingsring rosé goud Nico TaeymansVerlovingsring op maat Nico Taeymans

Tags: verlovingsring

Afdrukken E-mail