Gepubliceerd op 26 april 2021

Dag allemaal,

 

Zitten we allemaal op het puntje van onze stoel om terug wat vrij te kunnen leven? Om puur van de lente en de zomer te kunnen genieten? Om elkaar te knuffelen?

Ja, volmondig ja! Daar zijn we van overtuigd. We raden toch aan om nog even stevig in je zetel te blijven zitten, zoals een volleerde couch potato, want we vermoeden dat we daar nog niet zijn. En trouwens het is er het weer nog niet voor! Over aprilse grillen gesproken! 😊

Niet getreurd. Vanuit jullie luie zetel ontvoeren we jullie met onze posts en stories op social media. Ringen in kleuren als bloesems, diamanten glinsterend als een zuiderse zee, gouden halssnoeren en armbanden als zonnestralen. We voeren jullie mee naar een mooie droomwereld. Geniet ervan.

Ondertussen zijn we geen lente schoonmaak aan het doen, maar aan het creëren. Er komt een nieuw thema aan met prachtige kleurstenen verwerkt. Nu eens geen ruwe stenen, maar glinstersteentjes! Wat extra glans en kleur.

Wat er zo speciaal is, is dat mensen toch doorzetten. Vorig jaar hebben we blijkbaar te veel stil gestaan. Partners kopen elkaar een prachtige verlovingsring. Trouwers laten hun ringen speciaal ontwerpen of personaliseren met onze second skin. 50 jaar samen? het is de moment om iets moois te geven. Onze klanten verwennen zichzelf en elkaar. Een plezier om hun verhaal compleet te maken.

Onze volgende brief is voor mei en wie ons volgt op social media, zal wel al doorhebben dat we werken rond kunst. We stellen dan graag een aantal kunstwerken van Nico Taeymans zelf voor. Geen juwelen, maar juweeltjes van beeldjes. Tot dan!

 

Nico, Nadja & team

 

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group