‘DE KONINKLIJKE RING’, een verhaal in tijden van Corona

‘DE KONINKLIJKE RING’, een verhaal in tijden van Corona

Gepubliceerd op 01 oktober 2020

12 juni 2020 zou DE dag worden waarop hij zijn partner ten huwelijk zou vragen.
Al 13 jaar waren ze samen en hadden ze een zalige LAT relatie. Zijn toekomstige man in Utrecht en hij in Antwerpen.
Het werd tijd om deze aparte huishoudens samen te brengen.

Een beetje zenuwachtig toch stapte hij onze winkel binnen vlak na de lockdown. 3 maanden hadden ze elkaar niet in levende lijve gezien. We konden zien dat dit zwaar op hem woog. 12 juni 2020 zouden ze elkaar terug kunnen omarmen en vasthouden. Hij keek er enorm naar uit en wilde dit moment dan ook heel speciaal maken.
Een aantal jaren geleden had hij voor zichzelf reeds een prachtige ring met steen laten maken bij ons. De ring voor zijn partner mocht deze overtreffen maar moest exclusief en speciaal voor hem gemaakt worden. Hij had een duidelijk idee en bracht dit kordaat over. Enkel de keuze van de juiste steen was nog even aarzelend, maar ook daar werd de knoop doorgehakt. Het werd een 18 karaat geelgouden ring met een oranje rode granaat die erg levendig was, hoewel hij niet erg groot.

‘Een koninklijke ring’ zeiden we op 11 juni wanneer hij de ring kwam ophalen. ‘Dat verdient hij ook’ was zijn lieve reactie en zijn ogen schitterden. Hij was toch een beetje onzeker. Niet dat hij schrik had voor een ‘neen’ maar voor de enscenering. Hij had voor 12 juni alles geregeld: restaurant, een paar vrienden en dan nu de ring.

Een paar dagen later werden we eindelijk voorgesteld aan zijn toekomstige man. Ze straalden allebei. De ring moest nog op de juiste maat gezet worden, maar was enthousiast in ontvangst genomen met een overtuigd ‘ja’.

We verwachten dit stralende koppel nog terug voor trouwringen maar eerst staan er toch een paar belangrijke momenten op stapel waaronder de grote stap naar samenwonen.

En we toosten op de liefde met een lach.

SEO, SEA en Webdesign door Applic Group