Trouwringen Nico Taeymans

TROUWRINGEN Symbool van jullie liefde

Beleef jullie trouwringen bij Nico Taeymans. Bekijk onze unieke collectie handgemaakte en exclusieve trouwringen in zilver, goud en wit of rood goud online of kom langs in onze winkels te Antwerpen en Brugge. Maak van jullie trouwringen, samen met Nico, een persoonlijk symbool van jullie liefde.

Gouden trouwringen

Goud, een teken van eeuwigheid. Gouden trouwringen benadrukken jullie eeuwige liefde en trouw. Goud, of het nu in geel, wit of rood goud is, maakt jullie trouwringen waardevol en uniek voor jullie ganse leven. Wij geven graag al onze aandacht en tijd om de keuze van jullie gouden trouwringen een speciale beleving te maken of vraag aan Nico om met jullie samen de trouwringen te ontwerpen die perfect bij jou en jouw partner passen. 

Zilveren trouwringen

Zilver, het teken van het goede. Zilveren trouwringen benadrukken jullie intentie om samen een leven in liefde aan te gaan. Alhoewel zilver een edelmetaal is, heeft het niet de zelfde duurzaamheid als goud. Zilveren trouwringen worden voor jullie persoonlijk in ons atelier vervaardigd, jullie symbool van liefde en trouw. Wij zorgen er graag voor dat jullie keuze van zilveren trouwringen een speciale beleving wordt.

Collectie

Een voorbeeld collectie van onze trouwringen is aanwezig in elk van onze winkels of hier online. Wij wensen voor elk koppel trouwringen die perfect bij hen aansluiten, die als het ware deel uitmaken van hun persoonlijkheid en dit voor de rest van hun leven.

TrouwringenHandgemaakte trouwringenNico Taeymans trouwringen

Afdrukken E-mail